El primer Festival de Ioga, Salut i Natura del Baix Solsonès.

Allà on vagis, ves-hi amb tot el teu cor”. Aquesta frase de Confucius em va inspirar per definir el que m’agradaria transmetre en el festival: un espai per compartir, per inspirar-se, per expressar-se, per nodrir-se… des del cor. Un espai de bellesa, de llibertat, obert, tolerant i acollidor.

Ja el tenim aquí!

Durant els dos dies, el centre social de La Molsosa el transformarem en un colorit espai on podrem viure i experimentar diferents activitats que conviden a connectar amb el cos, l’ànima i la natura. Professionals de diverses disciplines relacionades amb la salut ens guiaran a través de pràctiques de ioga, de pilates, txikung, dansa, expressió teatral, entre d’altres! També hi haurà tallers per infants, xerrades, així com música i art. A més, dissabte durant tot el dia, podrem gaudir d’un espai gastronòmic de proximitat, amb menjar de carrer, i per diumenge farem un boníssim dinar de cloenda.

ViuFest vol ser una trobada festiva, co-creada entre totes, que defensa un estil de vida conscient, senzill, respectuós i en consonància amb un mateix i amb la natura. Un encontre viu on practicar, meditar, aprendre, trobar-se amb amics, passar temps plegats, connectar, conèixer’s i intercanviar idees i formes de viure.

Pots venir una estona, tot un dia, o els dos dies, tu tries… T’ho perdràs?😍

Tota la info i la venda de les entrades la trobes a viufest.cat

T’hi esperem amb moltes ganes!🍀

Programa ViuFest

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.