La meravella del Seitai a Cal Garriga!

Curs de Seitai a Cal Garriga

En algunes entrades anteriors del blog t’he parlat sobre el Seitai (Seitai I)

Avui, estic molt contenta de poder-te anunciar el curs de Seitai que es celebrarà a Cal Garriga entre el 24 i el 26 d’aquest mes de febrer.

L’impartirà la Laura López Coto, una gran coneixedora i divulgadora del Seitai a Espanya i arreu, amb diversos llibres publicats i deixeble directe del gran mestre Katsumi Mamine.

Com diu la Laura:

«Seitai és reaprendre a connectar amb el Moviment Vital per cultivar, educar i custodiar la nostra Vida Espontània.

Seitai és un descobriment sobre com la Vida viu, s’expressa, es manté i es manifesta invariablement en els 5 moviments + i – (tensió i relaxació). Aquest vaivé està implicat en la nostra experiència psíquica, vital, corporal, emocional, energètica i fins i tot, en la nostra experiència social, professional i familiar».

Les pràctiques respiratòries (Gyoki), de moviment espontani (Katsugen), i de comunicació energètica (Yuki) del Seitai son una vivència, una experiència que et demostra constantment com una cosa tan senzilla val molt. Mentre practiques la tensió desapareix, sents que alguna cosa es dissol dins teu, i com a resultat, apareix una calma cada cop més profunda que fa sentir-te en unió amb l’univers.

El coneixement del Seitai és un regal per viure la vida amb salut i plenitud. Per un mateix i per comprendre i respectar la vida en els altres, i poder-los acompanyar en el seu procés. Potser no l’has practicat mai, o potser ja forma part de la teva vida… sigui com sigui, aquest intensiu no et deixarà indiferent!

Tant si vols que la vida flueixi dins el teu organisme amb harmonia, com si ets professional de la salut, terapeuta, psicòleg, treballes amb el cos o condueixes grups de persones, aquesta ensenyança és per tu.

Tens tota la info a:

bioseitai.com

Ens veiem a Cal Garriga!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.