Salta, balla, riu

El solstici d’estiu és un moment màgic que em desperta alguna cosa especial. És el punt culminant de l’any en que el sol brilla amb més força i el dia s’allarga fins a ben entrada la nit, convertint-la en la més curta de l’any. La natura es troba en plena floració, els camps es vesteixen de colors vibrants, l’aire s’impregna d’alegria. El cicle de la vida està en el seu màxim esplendor, regalant-nos energia vital i bellesa enlluernadora. És el cicle de la renovació, la llum i l’abundància.

Cada solstici d’estiu em recorda la importància de gaudir del present. M’impulsa a aprofitar al màxim els dies llargs i càlids, a observar el clarejar o el capvespre, a connectar i compartir riures amb amics i éssers estimats. També em convida a expressar gratitud i a celebrar la vida. M’inspira a honrar la generositat de la Terra i l’energia solar que ens alimenta i que ens proporciona tot el que necessitem per viure. És un moment d’agrair i celebrar al voltant del Foc i de l’Aigua. Per això, durant la Nit de Sant Joan (o Nit del Foc o de les Bruixes), els rituals amb el foc i l’aigua abunden i es remunten als orígens de la humanitat, quan la nostra relació amb la natura era molt més estreta que ara.

El solstici d’estiu i Sant Joan

ens porten el foc sanador que tot ho crema, i l’aigua, que purifica i nodreix els nostres somnis. Foc i aigua ens obren a noves possibilitats i manifestacions per al futur. Som part de la natura, i com en la natura, el cicle de l’estiu comporta noves oportunitats de creixement, alegria i amor.


Descalça’t, abraça un arbre, sembra les teves llavors, recol·lecta flors i plantes, passeja per la platja, banya’t en un bosc o camina per la muntanya.

Comparteix, salta la foguera, balla, riu.

Inspira’t amb la bellesa que t’envolta i gaudeix d’aquest nou cicle de llum!

Feliç Solstici, feliç estiu <3

Comments (2)

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.