Avui m’he topat amb aquesta frase del gran poeta sufí Rumi (1207-1273).

I m’ha ressonat molt!

Estic en una etapa des de fa uns mesos de canvi personal, de recerca, de voler materialitzar el que em motiva de forma diferent al que he fet fins ara. Això em genera una bona dosi d’incertesa en diversos aspectes i mesura. Sento que les idees segueixen disperses, flotant, i no acaben d’arrelar. Però tot i així em mantinc centrada i amb optimisme en les meves fites, encara que semblin irracionals i no vegi massa clar el camí a seguir per materialitzar-les…

Crec que tinc la tendència a viure com si ho tingués tot al meu favor (de vegades potser amb massa optimisme!). En realitat és una brúixola constant que em guia a través de la màgia de la vida. Sé interiorment que puc afrontar i superar els desafiaments, i els percebo com a experiències amb les que aprenc i evoluciono. De fet, cadascú té plena autoritat sobre les eleccions que fa, les paraules que diu i els pensaments que té. I aquestes són les coses que configuren el que experimentem, i com ho experimentem.

Efectivament, visc amb la consciència i la convicció que tot està alineat, que tot té un ordre i un moment oportú. Això m’empodera per prendre decisions i per perseguir els meus somnis, amb l’acceptació del que la vida em brinda.

Desitjo que aquesta actitud “Viu la vida com si tot estigués a favor teu”, la sentis també tu com una forma de vida. A mi em capacita per abordar els reptes amb confiança, i em fa sentir la bellesa, l’abundància i la gratitud en cada moment, independentment de les circumstàncies.

Comments (8)

  1. Silvia Ventosa Pla

    Respon

    Moltes gracies Olivia per compartir aquestes reflexions tan personals i encertades, m’identifico plenament amb tot el que dius, en part el meu procès es similar.
    Estic convençuda que la teva bruixola et guia pel cami correcte i vindran coses bones Una abraçada !

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.