A les cultures antigues reconeixien com diversos patrons geomètrics apareixien repetidament a la natura, com ara la closca espiral dels cargols, els flocs de neu, les flors, etc… Egipcis, sumeris, hindús, xinesos, fenicis i grecs ja descrivien aquests patrons com a forces autoorganitzadores manifestades en una gran diversitat de formes, i creien que ampliaven la nostra connexió amb l’esperit creant harmonia dins nostre. Així doncs, van ser emprades per a les diferents representacions en arquitectura, art i com a camí de meditació al llarg dels segles.

Aquestes formes i patrons comuns que es troben en els organismes naturals és el que s’anomena geometria sagrada.

La geometria sagrada és un llenguatge universal que no utilitza paraules però sí descriu el funcionament intern de la natura i l’ordre intrínsec de l’univers. És l’enllaç natural que uneix totes les formes de vida… des de microbis, plantes, animals i humans fins als moviments dels planetes i les estrelles. Des dels àtoms que ballen fins a les galàxies en espiral, tots els tipus d’expansió i moviment es regeixen pel mateix conjunt de lleis matemàtiques. Aquestes lleis estan contingudes en unes formes i patrons primaris, són representacions gràfiques dels principis matemàtics sobre els quals actua la natura. El cercle, el quadrat, l’espiral, el triangle, l’hexàgon i l’estrella es consideren formes naturals perfectes.

Aquest ordre mostra com el microcosmos reflecteix el macrocosmos. Tal i com és a dalt, és a baix… La natura està plena d’impulsos, oscil·lacions, moviments d’ones, ritmes i cicles en un ampli espectre d’energies universals, les quals es poden definir com a vibracions i freqüències. Allò que sembla sòlid al món està en realitat en un estat de vibració. Tot és energia, canvi continu. La suma total d’energia de l’univers no augmenta ni disminueix, sinó que es transforma d’un estat a un altre. No hi ha final, només canvi. El final d’un cicle marca l’inici d’un altre.

Quina vibració emet la geometria sagrada?

Les ones que generen les formes sagrades s’han utilitzat durant segles en diferents cultures per millorar la salut, l’espiritualitat i la prosperitat. Avui en dia, està demostrat que la vibració que emet la geometria sagrada organitza el sistema autoregulador de l’organisme, és a dir, ordena l’energia vital i la seva capacitat de generar equilibri i benestar en la persona. Cada forma repercuteix d’una manera específica el seu entorn, així que coneixent-les, podrem utilitzar la més convenient per augmentar la nostra energia, fer-la fluir, equilibrar, neutralitzar, segons el que calgui en cada moment. La geometria sagrada ens connecta i realinea amb la natura i l’univers en general.

Els nostres pensaments i emocions també emeten uns determinats patrons de vibració. Si modifiquem les energies no harmòniques que generem amb pensaments o emocions negatives mitjançant l’aplicació de formes geomètriques, anirem creant patrons de vibració coherents, harmònics i saludables que ens afectaran positivament tant a nosaltres com al nostre entorn.

Com la podem utilitzar?

Hi ha diverses maneres d’utilitzar la geometria sagrada, segons quin sigui el propòsit: des de la millora de vibració d’espais (col·locant les seves formes en llocs específics de la casa, per exemple), l’ús de mandales en la meditació, de cristalls amb formes de geometria sagrada, l’augment de vibració de l’aigua (investigacions sobre l’aigua de Masaru Emoto «L’aigua hexagonal protegeix les cèl·lules sanes i l’ADN, emmagatzema una major quantitat d’energia i protegeix l’organisme dels canvis bruscs de temperatura»), i moltes altres maneres!.

Últimament, jo he començat a utilitzar la geometria sagrada durant la consulta osteopàtica, ja que les seves altes freqüències d’energia poden activar, sanar, transformar i augmentar la taxa de vibració de la persona. Aplicar aquests patrons és un potent ajut per alliberar bloqueigs, iniciar la transformació i tornar a alinear la nostra ment, cos i esperit.

Així que ja saps, a la propera que vinguis, podràs provar de primera mà els seus grans beneficis!😊

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.