Taller de Ioga i Geometria Sagrada

Podem percebre l’energia que sosté i dóna vida al nostre cos tant dins com fora d’aquest. És com una gran bombolla de vibració (aura o camp electromagnètic). Aquesta energia o vibració és el que emetem constantment a l’univers, i, en conseqüència, l’univers respon amb el mateix nivell vibracional. Si modifiquem les energies no harmòniques que emetem a través de pensaments, emocions, sentiments…, anirem creant patrons de vibració més harmònics i saludables que ens afectaran positivament tant a nosaltres com al nostre entorn.

Els patrons geomètrics endrecen i organitzen els sistemes d’autoregulació de l’organisme. Cada forma emet un camp de radiació energètica, i aquest camp porta una càrrega informativa que pot modificar el comportament de les nostres cèl·lules, de les nostres emocions, cap a un procés de coherència i de salut.

Els assanes de ioga impliquen una sèrie de figures geomètriques, formes que faciliten i estimulen aquest mecanisme natural d’autosanació. Cada forma que creem, ressonarà en el nostre organisme com una força estructural pròpia, amb una funció específica i característica d’ordenació i equilibri.

Així doncs experimentarem, a través la pràctica del Ioga, la màgia de la Geometria Sagrada, l’ordre primordial de l’Univers.

📆 23 de març 2024

⏳ 9:30 a 12h.

🏡 Cabrils

📞 664 735 137

ANTERIORS:

Taller de Ioga i Ayurveda: els principis fonamentals de l’ayurveda, el sistema de salut de fa més de 5000 anys i que continua vigent a tot el món, ens mostren el camí personal a seguir a través de la cura del cos (alimentació, exercici, descans), de la ment (meditació) i de l’esperit, en harmonia amb les lleis de la naturalesa.