CICLE DE TALLERS DE IOGA I GEOMETRIA SAGRADA

La Geometria Sagrada és un llenguatge de silenci, d’imatge, que impacta en àrees molt profundes del nostre ésser. Ordena de manera subtil la nostra vida, des de la matèria (el cos físic), a la vibració (emocions), a la informació (sistema de creences), fins a la consciència. La Geometria Sagrada transforma els programes biològics ancestrals que ens limiten i no ens permeten avançar. Podem dir que ens aporta salut integral, coherència i unitat quan comprenem el seu llenguatge.

En aquest cicle de tallers, veurem en deteniment quina és la influència de cadascuna d’aquestes figures i com les podem aplicar a la nostra quotidianitat, en benefici nostre i de l’entorn.

El ioga ens acompanyarà a cada taller.

1. LA FLOR DE LA VIDA: RELACIONS: 1 Juny 2024

2. TXAKANA: ABUNDÀNCIA I PROSPERITAT: 29 Juny 2024

3. GEOMETRIA SAGRADA: APLICACIONS

4. DODECAEDRE: COHERÈNCIA

5. MERKABAH: VEHICLE DE LLIBERTAT

6. EL VECTOR D’EQUILIBRI: PROPÒSIT DE VIDA

7. METATRON: BENESTAR

📆 Els dos primers tallers: 1 i 29 de juny 2024

⏳ 10:00 a 13:00h.

🏡 Cabrils

💶 35€ taller (60€ si es fan els dos)

📞 664 735 137

ANTERIORS:

Taller de Ioga i Geometria Sagrada: Els patrons geomètrics endrecen i organitzen els sistemes d’autoregulació de l’organisme. Cada forma emet un camp de radiació energètica, i aquest camp porta una càrrega informativa que pot modificar el comportament de les nostres cèl·lules, de les nostres emocions, cap a un procés de coherència i de salut. Els assanes de ioga impliquen una sèrie de figures geomètriques que faciliten i estimulen aquest mecanisme natural d’autosanació.

Taller de Ioga i Ayurveda: els principis fonamentals de l’ayurveda, el sistema de salut de fa més de 5000 anys i que continua vigent a tot el món, ens mostren el camí personal a seguir a través de la cura del cos (alimentació, exercici, descans), de la ment (meditació) i de l’esperit, en harmonia amb les lleis de la naturalesa.