respiració

L’altre dia, conversant amb una persona, em comentava que tenia un dia a dia amb molta activitat i que li costava trobar el moment de parar, de fer meditació o de simplement relaxar-se, i per la nit ja estava tan cansada que no li venia de gust posar-se a fer res per ella.

I és que moltes vegades és difícil trobar una estona cada dia per estar amb tu mateixa, o simplement, quan tens aquesta estona el que et ve de gust és desconnectar davant la televisió o estirar-te al sofà.

En aquell moment li vaig respondre que no calia complicar-se molt la vida, que s’ho posés fàcil. Ens ho hem de posar fàcil, començar poc a poc, sense voler assolir grans fites diàries per no desanimar-nos abans de començar…

La meva resposta va ser:

Durant el dia, en qualsevol moment i facis el que facis, observa com estàs respirant i fes que la respiració sigui abdominal, que et connecti amb tu mateixa, amb el teu centre. Respira de manera conscient i àmplia quan cuinis, quan seguis una estona, quan caminis o estiguis al cotxe, i porta l’atenció a la teva respiració tantes vegades com puguis cada dia.

Amb aquest senzill exercici de connectar amb la teva respiració durant diversos moments del dia, es posa en marxa un canvi profund en la teva salut i benestar: alliberes toxines, oxigenes millor les teves cèl·lules, el teu estat d’ànim es positivitza, i el més important, crees una rutina amb la que mica en mica vas transformant la teva manera de viure la vida, connectes amb un ritme més lent que et porta pau i et permet apreciar més conscientment el moment present.

respiración

Així doncs, t’animo a connectar amb la teva respiració, a respirar àmpliament cada dia, tantes vegades com puguis! Fes-ho amb l’alegria que saps que t’omple el cor i que t’eleva la vibració a tot el cos, fent-te sentir plena, irradiant felicitat.

Fins la propera!

Olivia

Comments (8)

  1. Eloïsa Sendra Salillas

    Respon

    Em sembla molt interessant i relativament fàcil, per anar-ho incorporant. Gràcies

  2. Carme Flaquer

    Respon

    M’ha agradat molt que em recordessis això tan fàcil de fer i tan alliberador. Són coses que saps de fa temps i que te n’oblides facilment. Gràcies Olivia

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.