Tractaments d'osteopatia 
Osteopatia craneo-sacral

Consulta a Cabrils, Vilassar de Mar, Barcelona i Prades de la Molsosa

Osteopatia per mi és captar on hi ha absència de moviment en el cos i estimular-ne la seva pròpia autocorrecció. És comprendre i relacionar lesions, dolors, estancaments, i saber amb certesa que darrera d’un malestar, normalment s’hi amaga una emoció. Osteopatia, per mi, és escoltar i connectar amb la persona que estic tractant.

El meu treball es basa en tècniques manuals osteopàtiques no invasives, com l’escolta, el bombeig, la mobilització i l’estirament. És un treball subtil que actua sobre les fàscies, els músculs i els òrgans, mobilitza les articulacions, els ossos i els paquets vàsculo-nerviosos, i facilita l’alliberació dels bloqueigs emocionals que queden retinguts i reflectits a diverses parts del cos. D’aquesta manera es tracta el cos físic, el cos emocional i el mental, és a dir, el conjunt de tot l’organisme.

El tractament osteopàtic facilita la recuperació de l’equilibri corporal i energètic, reactivant els seus mecanismes d’autosanació.


Què et trobaràs en una sessió meva d’osteopatia?

Al coneixement de base osteopàtica hi he anat sumant altres aprenentatges integrats en mi com els coneixements del Seitai o la canalització.

Tot això ajuda a que la sessió sigui molt més complerta, arribant a nivells més profunds de sanació.

A més, com m’agrada acompanyar-te en el teu benestar global, en acabar la sessió

t’oriento amb un “pla d’acció” que consisteix en recomanar-te alguns

hàbits d’estil de vida i d’alimentació basats en els principis ayurvèdics i de ioga,

com exercicis que més et convenen en aquest moment

per millorar la postura, la flexibilitat i la respiració.

Amb la incorporació d’aquests nous hàbits en el teu dia a dia,

facilitem que s’activi més ràpidament tot el teu potencial de sanació .

OSTEOPATIA ESTRUCTURAL

L’osteopatia es desenvolupa a mitjans del S. XIX, de les mans del metge americà Andrew Taylor Still. Ell va definir uns principis amb els quals basaria el seu treball osteopàtic:

  • El cos és una totalitat integrada
  • El moviment és sinònim de vida
  • La funció essencial del sistema sanguini per nodrir totes les parts de l’organisme i eliminar les toxines.
  • El cos posseeix tots els mitjans per autoregular-se

“L’osteòpata busca la causa, elimina l’obstrucció i permet al Medicament Natural-la sang arterial- convertir-se en el metge.” Dr. A.T. Still

OSTEOPATIA CRANIAL

L’Osteopatia Cranial es basa en l’avaluació i tractament de les restriccions de mobilitat dels ossos del crani. William Sutherland descobrí que el crani té uns moviments rítmics derivats de les pressions i tensions del líquid cefalorraquidi i el sistema vascular. La llibertat de moviment d’aquest ritme cranial i dels seus ossos té un clar efecte no només sobre totes les estructures cranials i cerebrals, sinó també sobre el sistema nerviós.

El treball cranial repercuteix tant pel que fa a cap i cara com sobre la resta de l’organisme. Es poden tractar des de migranyes, mareigs, insomni, acúfens, dolors mandibulars, problemes oculars, cansament general, com problemes viscerals.

OSTEOPATIA VISCERAL

L’Osteopatia Visceral es basa en l‘escolta manual dels òrgans per restablir el seu lliure moviment i funció. Quan un òrgan té restriccions en el seu moviment pel motiu que sigui, no pot funcionar amb tot el seu potencial, per tant, afectarà d’altres òrgans, membranes, fàscies, lligaments, tendons, estructures òssies, i reduirà l’aportació necessària de reg sanguini a tota la zona afectada.  Amb el tractament osteopàtic visceral s’allibera l’orgue, les emocions que aquest conté, i es recobra l’harmonia general en tot l’organisme. Es treballa mitjançant el tacte suau, gens invasiu, que facilita l’alliberació de tensions internes fins a aconseguir el ritme natural i lliure.


Els osteòpates som professionals de la salut reconeguts per l’ OMS.

Tractaments d'osteopatia

Osteòpata adherida al ‘Registro de Osteópatas Profesionales’ (ROP) Núm. OR/18-425.


“L’osteopatia és l’art de provocar una autocorrecció de l’organisme. Estimula les seves pròpies defenses conduint-lo a buscar en les seves reserves“. Jean-Pierre Barral

Tractaments d’osteopatia Osteopatia estructural, cranial, visceral