Del 4 al 6 juny 2021

En plena primavera i amb molta il·lusió, l’Ariadna i jo estem cuinant un retir a la natura en el que hi trobaràs un espai per cuidar-te, per descobrir-te, un espai per escoltar-te, per despertar la teva intuïció i activar la vida que tu vols.
Ens enfocarem amb alegria cap a l’estiu, sentint la nostra presència però també compartint amb l’energia de grup. Pels matins treballarem amb el cos, la respiració, la vibració i el ritme. Farem seqüències de Hatha i Vinyasa Ioga, mobilitzacions dinàmiques, meditacions actives i passives i generarem una base sòlida per elevar la nostra consciència.
Per la tarda, tindrem l’oportunitat d’endinsar-nos al bosc i nodrir-nos de l’energia dels arbres, mentre experimentem amb d’altres treballs energètics.
Aprendrem dels antics coneixements de l’Ayurveda totes aquelles pautes que ens porten a viure en connexió amb la natura: alimentació, exercici, i altres hàbits saludables durant l’estiu. Son ensenyances pràctiques que es poden incorporar fàcilment a la nostra acció quotidiana 🙂
L’alimentació és una part molt important en la nostra salut, i per això gaudirem de deliciosos àpats vegetarians cada dia!
Amb aquest retir ens volem endur una experiència fantàstica i unes eines pràctiques que ens ajudin a connectar amb la vida, a connectar amb els cicles de la natura, i a viure una vida plena, donant-li la direcció que nosaltres volem.
Ens veiem aviat!

Coses pràctiques:

  • Preu retir: 295€ (275€ si pagues abans del 16 de maig). Inclou les 2 nits, tots els àpats i refrigeris entre hores.
  • Inici divendres 4 juny a les 18h, finalitza diumenge 6 després de dinar.
  • La Casa: Can Mas , masia del S.XVII situada al Parc Natural del Corredor del Montnegre, a Hortsavinyà. Capacitat per a 15 persones, en habitacions compartides de 2 i 4 llits. Un lloc de pau, de retrobament, de vida. Els espais estan organitzats tenint en compte les mesures de seguretat pel covid19.
  • Inscripció i reserva: 100€ en el moment de la inscripció.
  • Posa’t en contacte amb nosaltres per més info als telfs. 658796926 / acivilplans@gmail.com (Ariadna)
    664735137 / oliviacivil@gmail.com (Olivia)
  • Ens pots seguir per instagram, anirem pujant informació!