🌈 Feia temps que em rondava pel cap poder gaudir d’una sala, un espai, una casa a la natura per poder-la compartir amb cursos, retirs… i aquest estiu la vam trobar! La casa es diu Cal Garriga i està al poble de Prades de la Molsosa, al baix Solsonès.

És un lloc on no hi ha contaminació lumínica, ni acústica, i tampoc hi ha wifi, ni botigues, ni bar… El que sí hi ha és una gent meravellosa que ens ha acollit amb calidesa, també hi ha una gran quantitat d’ocells, de cabirols, de roures i alzines, i un paisatge d’una gran bellesa. Hi ha una natura allunyada dels camins trillats, que nodreix el cor, la ment i el cos.

Aquest indret dóna molta pau, el que fa de Cal Garriga un espai de benestar, de connexió, d’autocura i de transformació. La senzillesa, el respecte i l’alegria hi son presents en tots els àmbits: en les relacions, en la comunicació, en les paraules, en els pensaments, i també en l’alimentació (ecològica, local, vegetariana) i en els productes de la llar.

A Cal Garriga hi farem retirs, cursos, tallers, i totes aquelles activitats que ens facin vibrar, que ens facin créixer i elevar l’energia per brillar amb plenitud, amb tota l’energia que ja som!I ja estem a punt per la primera activitat!: serà la celebració del Solstici d’Hivern, que la conduirà la MªRosa Plans 🙂

SOLSTICI D’HIVERN 2021

18 i 19 de desembre

És temps de creure amb tu, empoderar-te del que tu ets i connectar amb la teva pròpia essència.”

L’objectiu de celebrar el Solstici d’Hivern és sincronitzar la consciència i la unitat de l’ésser humà amb els cicles de la terra i els seus quatre elements: Terra, Aigua, Foc i Aire. Es tracta d’una estada a la natura en un indret poderós i energètic, per poder gaudir d’activitats enriquidores. El solstici d’hivern és el dia més curt de l’any, és el veritable Any Nou vist des de l’astrologia i l’espiritualitat. S’inicia un nou començament d’un Nou Cicle, una nova etapa amb nous propòsits de canvi per la Humanitat.

Contacta per més informació al 655 08 57 22D’altra banda, i després d’haver gaudit del Cicle de Retirs de Ioga i Ayurveda de l’estiu i de la tardor a Can Mas (Pineda), canviem d’ubicació per gaudir dels nostres retirs a Cal Garriga, en aquest entorn meravellós i idoni per harmonitzar-nos i pujar l’energia.

Pren nota!!, ja tenim les dates del retir d’hivern i de primavera, completant així tot el cicle anual:

  • Retir d’hivern: 4, 5 i 6 de febrer 2022
  • Retir de primavera: 13, 14 i 15 de maig 2022

Connecta amb la vida

@ariadnacivil @osteo_ioga