M’agrada aprendre i compartir amb persones compromeses

en crear una altra forma de viure, més saludable i conscient.

En aquest sentit, busco sempre com puc expressar i desenvolupar-me de maneres diverses en el meu camp de vida.

Tinc integrat el Ioga i la Cultura Seitai (Katsugen i Iuki) des de ben petita, amb uns pares que ja n’eren practicants i ens introduïren les seves ensenyances a les quatre filles com a filosofia de vida, cosa que els hi estic profundament agraïda. El fet d’haver estudiat Antropologia Social i Cultural em va obrir els ulls envers a d’altres formes de ser i de veure el món, i a través del ioga, de l’ayurveda i de l’osteopatia se’m va ampliar aquesta visió a nivell intern i energètic. La meditació forma part de la meva vida diària des de fa anys, tinc facilitat en l’obertura de Registres Akàshics, en la canalització, i actualment, estic immersa en la saviesa de la Geometria Sagrada.

He impartit classes de ioga durant més de 30 anys a particulars, empreses i personal mèdic, he facilitat cursos de gestió de l’estrès, autoconeixement i promoció de la salut. He estat massatgista ayurvèdica abans de passar consulta osteopàtica. Amb la meva germana Ariadna, organitzem i facilitem retirs de ioga, ayurveda i altres pràctiques des de fa anys (Connecta amb la Vida).

Amb el temps, els coneixements adquirits i la meva percepció de l’energia han anat madurant, i l’experiència terapèutica m’ha confirmat com allò que sembla sòlid al món és en realitat energia condensada. Tot és energia, estem interconnectats per l’energia que generem cap al nostre entorn, hi ha un intercanvi constant de vibracions, sigui amb d’altres persones, amb animals o amb la naturalesa.

ELS MEUS SERVEIS

💜 TERÀPIA INDIVIDUAL

A Cabrils, Vilassar, Barcelona i Prades de la Molsosa (Solsonès).

  • Realitzo les meves teràpies amb una clara base psico-osteopàtica, encara que m’acompanya tot el meu bagatge de les altres formacions. Durant la sessió, impulso el teu organisme a l’autosanació i a l’empoderament psico-energètic. Complemento la teràpia amb recomenacions d’exercicis, de respiracions o d’hàbits d’estil de vida i d’alimentació basats en els principis ayurvèdics i del ioga. Amb la teva implicació en el dia a dia, facilitarem que s’activi el teu potencial de sanació.
  • Contacta amb mi per demanar cita per whatsapp o e-mail.

💚 RETIRS

A Cal Garriga, Prades de la Molsosa.

  • Des de Connecta amb la Vida facilitem retirs presencials, un format ideal per poder aprofundir, per compartir experiències amb altres persones per i unir moviment, experiències, salut i natura per un dia a dia conscient i per UNA VIDA PLENA.
  • Es realitzen en grups reduïts i en un espai (Cal Garriga) càlid i familiar. Tenim molt present la importància de l’alimentació, ecològica i de proximitat, i la casa està preparada conscientment per a realitzar les pràctiques grupals.
  • Consulta a l’apartat Cal Garriga o Retirs d’aquesta mateixa web per conèixer els propers retirs.

🧡 TALLERS DE IOGA

A Cabrils i Prades de la Molsosa.

  • Tallers de curta durada on proposo temàtiques diverses, sempre amb el ioga de punt de partida. Aquests tallers són bàsicament experiencials, però la teoria també hi és present per assolir un nivell de pràctica més profund i conscient.
  • Consulta a l’apartat Tallers d’aquesta mateixa web per conèixer els propers tallers.

Em meravella la intel·ligència del cos humà, de la natura,

em meravella el món cel·lular, el cosmos, la màgia de vida!

Deu ser per això que tinc un gran respecte per aquesta estructura vital,

i deu ser per això que gaudeixo tant sentint el moviment, la vida,

a les meves mans quan «sóc» osteòpata o quan «faig» ioga.