Un camp, segons la física, és una àrea en l’espai on un cos té influència sobre un altre cos. El camp electromagnètic humà està constituït per una xarxa energètica que entra i surt del cos, sobrepassant els seus límits. Tot allò que ens envolta a la natura, com l’aigua i la terra, també són fonts d’aquesta energia. Els camps electromagnètics naturals són, per exemple, el camp magnètic estàtic de la terra, els camps elèctrics causats per càrregues elèctriques presents als núvols o l’electricitat estàtica que es produeix quan dos objectes es freguen entre si.

Dins del cos humà, les cèl·lules del cor generen senyals elèctrics. Aquests senyals viatgen per l’organisme i creen un camp electromagnètic al voltant del cos. Aquest camp s’estén més enllà del cos, i pot ser harmònic o caòtic segons l’estat emocional de la persona. Està comprovat que aquests senyals poden afectar altres persones a nivell emocional i fins i tot físic: una abraçada sincera, per exemple, indueix un estat emocional de connexió i amor profund, l’energia està en coherència i es genera harmonia. O, per altra banda, una persona enrabiada crearà un camp electromagnètic caòtic, l’energia està en conflicte, és incoherent i provoca desequilibri.

Tots estem interconnectats per l’energia electromagnètica que generem i per l’intercanvi d’energia constant amb el nostre entorn, sigui amb la naturalesa, els animals o les persones. Quan estem en un estat de coherència, produïm un camp electromagnètic que afecta positivament les persones properes, activant la salut, l’harmonia i el benestar.

Com fomentar un camp electromagnètic coherent?

 • Mou el cos: camina, fes ioga, fes esport.
 • Deixa que et toqui el sol. El sol és una gran font d’energia.
 • Toca la terra, connecta amb la terra. Abraça un arbre.
 • Escolta el teu cos, cuida’l.
 • Medita, estigues amb tu mateix, en silenci.
 • Connecta amb el que i qui et generi alegria i amor.
 • Fixa’t com et parles, com parles als altres.
 • Poleix els pensaments i emocions negatius que generes.
 • Inverteix temps a servir els altres.
 • Passa temps amb els teus éssers estimats.

Et convido a que, de tant en tant, facis una petita reflexió:

En algun moment del dia, observa com has fet sentir les persones del teu voltant: els hi has transmès una sensació amable i reconfortant, o per contra, una sensació densa i amargant?

Amb consciència, sempre podem triar quin camp volem transmetre al nostre entorn.

camp electromagnètic humà

1- Critica, reclama, jutja, té por, divideix, enganya: l’energia és caòtica 2- No critica, no reclama, perdona, agraeix, és sincer: l’energia està en coherència

Comments (4)

 1. Silvia Ventosa Pla

  Respon

  M’ha agradat molt aquest post Olivia, molt interessant i per tenir-ho sempre present. Gracies

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.