PROPERES ACTIVITATS a CAL GARRIGA


RETIR PRIMAVERA: IOGA I AYURVEDA A LA NATURA

13, 14 i 15 de maig 2022

Cicle de Retirs de Ioga i Ayurveda a la Natura: gaudirem un cop més dels nostres retirs a Cal Garriga, en aquest entorn meravellós i idoni per harmonitzar-nos i pujar l’energia.

En aquest cas, ens endinsarem en l’energia que ens porta la primavera, seguint amb les premisses de l’Ayurveda en quant a alimentació, estil de vida, i tenint també en compte l’òrgan que està més actiu en aquesta època de l’any.

Connecta amb la vida

@ariadnacivil @osteo_ioga

COMPLET!CURS D’HARMONITZACIÓ ENERGÈTICA

27,28 i 29 de Maig 2022

Curso de nivel básico para aprender a conocer tu estado espiritual testándote y a mejorarlo rápidamente; te permitirá sentirte en pleno equilibrio y armonía.

Imparteix: Nuria Cabello Mestra de Reiki, registres Akàsics i harmonització geopàtica d’espais amb més de 10 anys d’experiència

COMPLET!

Contacta per més informació al 664735137TALLER RADIESTESIA RADIÓNICA SAGRADA

10,11 i 12 de Juny 2022

Las energías telúricas vienen de la tierra, están ahí. El problema no son las líneas sino que nosotros decidimos construir en lugares poco favorables telúricamente hablando, nuestras casas.

Si te unes a esta experiencia de inmersión total, sabrás, practicarás y comprobarás como armonizar tu casa y lo replicarás en cualquier casa o lugar que desees.

Imparteix: Cristina Acebrón Guirau escritora, canalizadora y coachCuántico

PLACES DISPONIBLES!

Si t’inscrius abans del 22 de maig, tens una canalització individualitzada gratuïta, de REGAL!CURS DE IOGA AMB OMKAR CARABIA

17,18 i 19 de Juny 2022

“Atrevir-nos a sentir, a definir el que volem, a descobrir el que ens il·lusiona, i caminar cap allà. No hi ha errors determinants. Gairebé tot és revocable. No passa res… Davant el dubte, viu!»

Si vols viure una experiència preciosa, atreveix-te a confiar!

Imparteix: Omkar Carabia, director de l’escola Amari Yoga Mágico (Navarra) i formador de Professors de Ioga i Meditació. Master en Reiki. Creador de recursos i dinàmiques de moviment expressiu.

PLACES DISPONIBLES!

Contacta per més informació al 664735137RETIR DE IOGA: CONNECTA, INSPIRA’T!

Del 7 al 10 de Juliol 2022

Quatre dies d’interiorització, meditació, caminades a la fresca, ioga i katsugen (moviment espontani) en plena natura. Retir destinat a persones que desitgen despertar i connectar amb la seva intuïció a través de pràctiques de moviment espontani i de meditació. 

Una trobada per explorar i alliberar les emocions a través de la respiració i de la veu, per descobrir i potenciar el talent creatiu, i per poder-se expressar en un entorn que ens facilita aquest procés.

Una trobada inspiradora i unes eines poderoses en un entorn únic, de bellesa i pau.

Connecta amb la Vida

@ariadnacivil @osteo_ioga

ACTIVITATS ANTERIORS


RETIR HIVERN: IOGA I AYURVEDA A LA NATURA

Del 4 al 6 de febrer 2022

L’hivern ens convida al recolliment, al silenci i la reflexió:

  • Perquè esperar a cap d’any per fer bons propòsits quan pots començar avui mateix?
  • Quantes vegades has volgut fer canvis en la teva vida i t’has auto-sabotejat sense ser-ne conscient? Potser necessites revisar els teus pensaments, creences «sentències de vida»?
  • Saps que el 90% dels pensaments al llarg del dia giren al voltant d’uns mateixos temes?
  • Creus que amb uns minuts de meditació al dia n’hi ha prou per generar un canvi?
  • Saps que allà on poses l’atenció ara, és el que crees per demà?
  • T’has parat a pensar cap a on estàs dirigint la teva vida?


SOLSTICI D’HIVERN 2021

18 i 19 de desembre

És temps de creure amb tu, empoderar-te del que tu ets i connectar amb la teva pròpia essència.”

L’objectiu de celebrar el Solstici d’Hivern és sincronitzar la consciència i la unitat de l’ésser humà amb els cicles de la terra i els seus quatre elements. El solstici d’hivern és el dia més curt de l’any, és el veritable Any Nou vist des de l’astrologia i l’espiritualitat. S’inicia un nou començament d’un Nou Cicle, una nova etapa amb nous propòsits de canvi per la Humanitat.EQUINOCCI DE PRIMAVERA

19 i 20 de març 202

L’objectiu de celebrar l’Equinocci de Primavera és sincronitzar la consciència i la unitat de l’ésser humà amb els cicles de la terra i els seus quatre elements: Terra, Aigua, Foc i Aire. Es tracta d’una estada a la natura en un indret poderós i energètic, per poder gaudir d’activitats enriquidores.

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és untochuma.jpg