WALKING YOGA

WALKING YOGA: EL PLAER DE CAMINAR

La musculatura està dissenyada per ser activada regularment, així sosté i fa moure els ossos i ajuda al cor a bombar la sang, per tant, contribueix a nodrir i a eliminar les toxines de tots els teixits de l’organisme. Amb el simple fet de caminar ja estem activant tota la musculatura, millorant la circulació i exercitant el cor. Quan caminem oxigenem millor, i amb l’oxigenació cremem més fàcilment toxines i greixos que s’acumulen a l’organisme, i ens alliberem de tensions tant musculars, com emocionals, com mentals. Evidentment, l’estat mental també canvia mentre caminem: fomentem la calma, l’alegria, i així, prevenim l’estrès i la depressió.

L’exercici físic regular enforteix en gran mesura el sistema immune i augmenta la capacitat antiinflamatòria del cos. Està sobradament demostrat que l’exercici físic regular augmenta la nostra qualitat de vida en benestar físic, emocional i mental.

WALKING IOGA

 –   Què et proposo: caminar, i mentre caminem gaudir de diferents pràctiques de ioga com pranayama (respiració), asana (postura), meditació, etc. Us proposo una combinació de treball aeròbic, de resistència, d’enfortiment cardiovascular, amb un treball de flexibilitat, d’equilibri i concentració.

Us proposo estar en contacte amb la natura, respirar profundament l’aire fresc del matí, tenir estones de silenci, de connexió amb la terra, amb els arbres, amb l’espai que ens envolta, i perquè no, estones per compartir amb els companys i companyes. Tot això amb una mica de teoria, per assimilar millor la pràctica.

  –   Quan: els dimarts, de 8:30 a 9:20 am.

  –   Com: des d’un punt de trobada que pot anar variant en funció de la ruta, però sempre per Cabrils, i en grups reduïts (entre 4 i 8 persones)

 –   Cal portar: roba i calçat còmode i lleuger, aigua o suc

T’animes? 😉

“Si camines sol, aniràs més ràpid; si camines acompanyat, arribaràs més lluny”. Proverbi xinès.