Osteopatia, ioga, meditació i walking yoga a Cabrils Vilassar de Mar i Barcelona

OSTEOPATIA

Necessites un tractament d’osteopatia? El meu enfocament és hol.lístic, és a dir, tracto cada persona en seu conjunt global, buscant la causa del dolor, lesió o molèstia, més enllà del símptoma. A través de l’escolta, percebent les zones del cos que tenen limitada la seva mobilitat i a través d’un contacte manual subtil i respectuós, treballo per despertar i permetre que els teixits recobrin el seu moviment natural i recuperin el seu estat natural.

El tractament osteopàtic pot ser la solució a diverses disfuncions tant físiques com emocionals que estiguin afectant el teu organisme: els símptomes que apareixen al nostre cos en forma de dolor, de malaltia, d’estrès o altres disfuncions, poden tenir un origen emocional, mental o espiritual, ja que som la suma de tots aquests àmbits. A través del tacte i de manipulacions gens invasives ni doloroses, els diferents teixits del teu cos aniran alliberant-se de tensions i toxines que queden impreses al llarg del temps. Es restableix així l’equilibri i el cos es recupera, recobrant la salut i el benestar.


IOGA i MEDITACIÓ

Em desplaço al teu domicili per oferir-te classes particulars, o en parella, o grups reduïts de màxim 3 persones, i adaptar el hatha-vinyasa ioga i la meditació a les teves necessitats (estat general de salut, embaràs o postpart, etc.). Les classes tenen una durada de 60 o 90 minuts, depenent de quina sigui la teva demanda. Amb aquestes sessions enfocades plenament en tu, podràs avançar i endinsar-te en el ioga de manera més eficaç.

Amb el ioga el teu cos s’activa, s’enforteix i es manté flexible, et fas conscient del cos que habites, que et sosté. Amb una pràctica de ioga i de meditació continuada, coneixes el teu cos i aprens a dominar i a calmar les teves emocions i la teva ment. Això, invariablement, et porta a l’autoconeixement, a la confiança plena en tu mateix/a i a un estat de tranquil·litat i de benestar físic, emocional i mental, que repercuteix també en el teu entorn.


El moviment és Vida. Sentir i fluir en aquest moviment és viure la vida amb plenitud.


Col·laboro en centres i espais de salut a Cabrils, a Vilassar i a Barcelona, en hores concertades. O, si tens dificultats per desplaçar-te, vinc al teu domicili (Cabrils i rodalies).

Cabrils

Es Calma

c/ Clavells,1
Vilassar de MarCos SalutAvinguda Montevideo, 68, 1er
BarcelonaUn Toc Humà
(a Nexes)
c/Bruc, 99