En el meu treball t’acompanyo en la teva harmonització corporal i energètica.

Basant-me en els quatre pilars en que m’he format, l’osteopatia, el ioga, l’ayurveda i el seitai, i recolzada per un treball energètic més profund de canalització, posem “ordre” en el “desordre” i, al finalitzar la sessió, et dono eines que t’ajudin a cultivar els teus propis recursos i a elevar la teva vibració.

OSTEOPATIA

  • Necessites un tractament d’osteopatia? El meu enfocament és hol.lístic, és a dir, tracto cada persona en seu conjunt global, buscant la causa del dolor, lesió o molèstia, més enllà del símptoma. A través de l’escolta, percebent les zones del cos que tenen limitada la seva mobilitat i a través d’un contacte manual subtil i respectuós, treballo per despertar i permetre que els teixits recobrin el seu moviment natural i recuperin el seu estat natural.
  • El tractament osteopàtic pot ser la solució a diverses disfuncions tant físiques com emocionals que estiguin afectant el teu organisme: els símptomes que apareixen al nostre cos en forma de dolor, de malaltia, d’estrès o altres disfuncions, poden tenir un origen emocional, mental o espiritual, ja que som la suma de tots aquests àmbits.

M’agrada acompanyar-te en el teu benestar global: al coneixement de base osteopàtica hi he anat sumant altres aprenentatges integrats en mi com els coneixements del Seitai o la canalització. Tot això ajuda a que la sessió sigui molt més complerta, arribant a nivells més profunds de sanació. En acabar la sessió, t’oriento amb un “pla d’acció” que consisteix en recomanar-te alguns hàbits d’estil de vida i d’alimentació basats en els principis ayurvèdics i els exercicis que més et convinguin en aquest moment per millorar la postura, la flexibilitat i la respiració. Amb la incorporació d’aquests nous hàbits en el teu dia a dia, facilitem que s’activi més ràpidament tot el teu potencial de sanació .


IOGA i MEDITACIÓ

  • Em desplaço al teu domicili per oferir-te classes particulars, o en parella, o grups reduïts de màxim 3 persones, i adaptar el hatha-vinyasa ioga i la meditació a les teves necessitats (estat general de salut, embaràs o postpart, etc.). Les classes tenen una durada de 60 o 90 minuts, depenent de quina sigui la teva demanda. Amb aquestes sessions enfocades plenament en tu, podràs avançar i endinsar-te en el ioga de manera més eficaç.
  • Amb el ioga el teu cos s’activa, s’enforteix i es manté flexible, et fas conscient del cos que habites, que et sosté. Amb una pràctica de ioga i de meditació continuada, coneixes el teu cos i aprens a dominar i a calmar les teves emocions i la teva ment. Això, invariablement, et porta a l’autoconeixement, a la confiança plena en tu mateix/a i a un estat de tranquil·litat i de benestar físic, emocional i mental, que repercuteix també en el teu entorn.


El moviment és Vida. Sentir i fluir en aquest moviment és viure la vida amb plenitud.


Col·laboro en centres i espais de salut a Cabrils, a Vilassar, a Barcelona i a Prades de la Molsosa (Solsonès), en hores concertades. O, si tens dificultats per desplaçar-te, vinc al teu domicili (Cabrils i Prades de la Molsosa).

Cabrils

Es Calma

c/ Clavells,1
Vilassar de MarCos SalutAvinguda Montevideo, 68, 1er
BarcelonaNexes
c/Bruc, 99
Prades de la MolsosaCal GarrigaCal Garriga, s/n