Del 13 al 15 de maig 2022

Retir de primavera

Ja hem carregat les bateries durant l’hivern i ja sentim la renovació de la primavera en nosaltres, on la vida floreix, el pols s’accelera i la sang s’altera.! 😉

Com gestionar i equilibrar aquesta energia que es desperta i que ens remou?

A través de les pràctiques de Hatha i Vinyasa Ioga, de Pranayama, d’alliberació amb dinàmiques de la veu, mobilitzacions enfocades a aquesta època de l’any, la meditació i d’altres activitats a la natura, juntament amb els coneixements de l’Ayurveda.

En aquest retir…

 • Descobriràs quina és la teva constitució predominant (dosha), el que et permetrà ajustar la teva alimentació i hàbits saludables de vida.
 • Enfortiràs el foc digestiu per espolsar l’astènia primaveral, augmentant teva vitalitat i motivació.
 • Purificaràs i activaràs els òrgans implicats a la primavera, com ara el fetge, i sabràs perquè és un òrgan de vital importància i com tenir-ne cura.
 • Alliberaràs les emocions com la ràbia, l’odi, la frustració, impotència
 • Observaràs com gestiones el posar límits en la teva vida.

L’alimentació forma part de la nostra salut, per tant, gaudirem de deliciosos àpats vegetarians cada dia, amb aliments ecològics, alguns d’ells conreats i elaborats a les masies de l’entorn de Cal Garriga.

Coses pràctiques:

Arribada: divendres 13 de maig a les 18:00h, finalitza diumenge 15 de maig després de dinar.
Preu retir: 335€ (310€ si reserves abans del 4 d’abril o si ja has participat anteriorment a algun retir nostre). Últim dia de pagament 2 de maig. Inclou les 2 nits, tots els àpats i refrigeris entre hores, i el curs.
Inscripció i reserva: 100€ en el moment de la inscripció (no retornable)
Anul·lacions d’última hora: si s’anul·la durant l’última setmana sense raó justificada (malaltia, defunció familiar…), es cobrarà el 50% de l’import del retir. I si s’anul·la en les últimes 48h es cobrarà el 100% de l’import.

La casa:

Ens allotjarem a Cal Garriga, una casa situada a Prades de la Molsosa, en un petit poble al bell mig de Catalunya, un lloc de pau envoltat de natura. Un indret idoni per harmonitzar-nos i pujar l’energia. https://calgarriga.cat
Donades les condicions especials que se’ns estan imposant per el motiu de la pandèmia del Covid-19, Cal Garriga ha gestionat l’espai tenint compte les mesures de seguretat.

Les habitacions:
Capacitat per a 14 persones distribuïdes en habitacions compartides de 2 i 3 llits. Hi ha l’opció d’habitació individual amb un cost extra de 50€ les dues nits.

Si tens alguna al·lèrgia fes-nos-ho saber.

Portar:

 • Roba còmoda
 • Calçat adequat per poder gaudir de les caminades.
 • Una esterilla i coixí de meditació .
 • Un mocador (pareo) per meditar.
 • Tovallola de dutxa.
 • LLibreta i boli.

Posa’t en contacte

Per més informació i reserves:

658796926 / acivilplans@gmail.com (Ariadna)
664735137 / oliviacivil@gmail.com (Olivia)